Vetiver Detox Oil Mask- naamio sulattaa iholta unenpuutteen ja stressin haittavaikutukset

Vetiver Detox Oil Mask- naamio sulattaa iholta unenpuutteen ja stressin haittavaikutukset

Stressi vaikuttaa ihoon monella tavalla: se vähentää ihon omaa suojavaikutusta ulkoisia haittavaikutuksia vastaan. Lisäksi se hidastaa ihon korjaavia, luonnollisia uudistavia toimintoja, jolloin jatkuvan stressin lopputuloksena on samea, harmaa, kuiva ja ärtyisä; sanalla sanoen kokonaisvaltaisesti väsynyt iho. Stressiä ei siis syyttä pidetä yhtenä vakavimpana ihon kuormittajana, heti kosteuspitoisuuden sekä UV- altistuksen jälkeen. Syksyn 2017 uutuustuotteena lanseerattu Vetiver Detox Oil Mask- on täydellinen, aromaterapeuttinen täsmävastaus kiireisen elämänrytmin kuormittamalle iholle.

Naamion puhtaat eteeriset öljyt; Vetiver-, Ranskalainen Laventeli, Geranium sekä Meirami- tarjoavat täydellisen stressiä lievittävän ja rentouttavan Detox- kokemuksen. Naamion pehmeä ja ravitsevan öljymäinen koostumus ovat Incha Inchin- Abyssinian öljyn sekä Moringa Öljyn ansiota. Kullankeltaiset Calendula- kehäkukan terälehdet tuovat erityisiä ihoa parantavia hoitovaikutuksia, rauhoittaen ja tasapainottaen ihoa.

Naamion käyttö 2-3 kertaa viikossa. Levitä puhdistetulle iholle. Hengitä syvään rentouttavien aromaterapeuttisten öljyjen vaikutusta. Nauti ja rentoudu 10 min vaikutusajan. Lisää lämmintä vettä ja emulgoi naamio sormenpäiden avulla vaalean emulsiomaiseksi. Huuhtele pois. Naamion detox- vaikutus on syväpuhdistanut ihon ja rentouttanut mielen.