Täydellinen konsentraatio nuorekkuutta hehkuvalle iholle!

Täydellinen konsentraatio nuorekkuutta hehkuvalle iholle!

UUTUUS Ideal Resource Renewing Pro-Vitamin C & E Concentrate. Raikas vitamiiniboosti, joka herättää ihomme talviunilta uuteen elinvoimaan!

Kasviöljyt toimivat synergiassa antioksidanttisten Pro-vitamiinien C ja E kanssa säilyttääkseen ihon nuorekkuuden, kirkastaen ihon ja suojatakseen ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Pro-vitamiinit parantavat ihon kiinteyttä ja toimivat vahvoina antioksidantteina. C-vitamiini kirkastaa ja heleyttää ihoa ainutlaatuisen tehokkaasti. Se antaa iholle nopeasti runsaasti energiaa ja uutta elinvoimaa sekä edistää melaniinin hajoamista ja ehkäisee pigmenttimuutoksia. E-vitamiini toimii erityisenä kosteuttajana, joka suojelee solukalvoja ja silottaa ihon pintaa. Kapseliin yhdistetyt Argan-ja Ruusunmarjaöljyn runsaat Omega 3, 6 ja 9 rasvahapoy ylläpitävät ihon ihanteellisen rasvahappotasapainon, pehmeyden ja kimmoisuuden.

Tuote on pakattuna 60 ilmatiiviisiin yksittäispakattuihin kapseleihin. Näin hapelle arat vitamiinit pysyvät stabiileina. Kapselin kuorikko on valmistettu punalevästä ja on 100 % biohajoava.

Käyttö:

Aamuisin: Levitä kasvoille seerumi, lisää päälle Pro-vitamiini tiiviste. Viimeistele iho hoitovoiteella.

Iltaisin: Levitä kasvoille seerumi, (lisää tarvittaessa öljyeliksiiri), lisää päälle Pro-vitamiini tiiviste

Aktiiviset ainesosat:

Pro-vitamiini C (TetraHexylDecylAscorbate) 10%, Pro-vitamiini E (Tokopheryl Acetate) 5%, Arganöljy, Ruusunmarjaöljy

84% ainesosista luonnollista alkuperää