Superkonsentraatti korjaa ihon juuri silloin, kun se tarvitsee apua eniten

Superkonsentraatti korjaa ihon juuri silloin, kun se tarvitsee apua eniten

INTRAL RESCUE SUPER CONCENTRATE RAUHOITTAA – TASAPAINOTTAA – VAHVISTAA IHON HYVINVOIVAKSI

Erilaiset sisäiset ja ulkoiset stressitekijät, kuten ilmansaasteet, UV-säteily, sininen valo, oksidatiivinen stressi, liiallinen työkuorma, elämän muutokset, prosessoitu ruoka, huono unen laatu, lääkkeet ja ahdistus aiheuttavat ihossamme hiljaista tuhoa. Ne yhdessä tai erikseen vähentävät ihon vastustuskykyä ja korjausmekanismia, jolloin ihon suojamuuri heikentyy, iho kuivuu, reagoi ihoärsytyksillä ja iho tulehdukset ja epäpuhtaudet tulevat näkyviin. Suojamuurin heikentyssä ihon tasapaino herkkyy ja se ei ole enää vastustuskykyinen sisäisille tai ulkoisille rasitteille.

Epätasapainoisen ihon mikrobiomi eli elävä mikrobisuoja on heikentynyt ja niin sanotut hyvät bakteerit ja virukset eivät suojaa ihoa vahingollisilta bakteereilta.

Erityinen 4-viikon intensiivinen hoito palauttaa ihon parhaimmilleen ja luo harmonisen ja tasapainoisen ihon tilan paljastaen hyvinvointia hehkuvan ihon. Ihon mikrobiomia tasapainottava hoitokuuri rauhoittaa, tasapainottaa ja vahvistaa ihon. Kasviperäinen tuotekoostumus on yhdistettynä ensiluokkaiseen tieteeseen, jolla edistetään syvätehoinen ja tehokas hoitovaikutus.

Calm Compex yhdisteen kamommilla-, orapihlaja- ja pioniuutteet yhdistettynä D-Panthenoliin ja Polysakkarideihin vahistavat ja suojaavat ihoa. Ravitseva Kameliaöljy sisältää ihon hyvinvoinnille elintärkeitä omega-rasvahappoja. Antioksidanttinen E-vitamiini ja Merileväuute korjaavat ihon suojamuuria samalla suojaten ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Ainutlaatuinen Lactobacillus Fermentaation yhdistelmä ihon mikrobiomin tasapainottamiseksi. Syvätehoinen kuljettajateknologia edistää syvätehoisempaa imeytymistä.

Raikas maitomainen koostumus on aistikkaan vesimäinen. Tuotepakkaus sisältää 4 samankokoista pulloa 28 päivän kuuria varten. Levitetään 4-5 pumppausta aamuin ja illoin ennen hoitovoidetta ja on ihanteellinen Intral Redness Relief Soothing Serum jälkeen.

  • Välittömästi iho on kosteutetumpi
  • 1 viikon jälkeen iho on tasaisempi
  • 2 viikon jälkeen rauhallisempi
  • 3 viikon jälkeen tasapainoisempi
  • 4 viikon jälkeen kokonaisuudessaan vahvempi