Nuorekas katse silmänräpäyksessä!

Nuorekas katse silmänräpäyksessä!

Tummat silmänaluset ja turvotus silmien alla, onko tuttua? Uusi Ideal Resource Restorative Bright Eye cream kirkastaa katseen hetkessä ja jättää iholle helmiäishohtoisen pinnan!

Silmänympärysiho on noin 2x ohuempaa, kuin muualla kasvoissa. Ohut ja hauras ihoalue on herkkä ulkoisille ärsykkeille ja ihon mikroverenkierto sekä lymfakierto on heikompaa silmänympäryksillä, jonka vuoksi silmänympäryksillä on monesti tummuutta ja turvotusta. Silmänympärysalue ei sisällä juurikaan ihoa suojaavaa hydrolipidikalvoa tai ihon kiinteydestä vastaavia kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Tämän vuoksi silmänympärysiho kuivuu ja ärtyy helposti sekä siellä huomaat ensimmäiset ikääntymisen merkit ensimmäisenä.

Ravitsevia kasviuutteita sisältävä, ihon säteilevän kauniiksi kirkastava silmänympärysvoide vaalentaa tummat silmänaluset ja silottaa kevyet kuivuudesta johtuvat juonteet pehmeiksi ja tasaisiksi. Ravitsevat kasviuutteet: vesimeloni, avokado ja sheavoi ravitsevat ihoa syvätehoisesti. Kauniisti valoa heijastava voidekoostumus toimii ihanteellisena pohjana kauniille silmämeikille!