Maskiaknen hoito

Maskiaknen hoito

Maskit voivat aiheuttaa käyttäjälleen epäpuhtauksia, iho ärsytyksiä, kuivuutta tai ihottumaa. Oireet näkyvät paikallisesti maskin alueella. Iho pääsee hautumaan hiilidioksidin vaikutuksesta maskin sisällä, iho hikoilee, eikä pääse hengittämään. Se on oiva paikka bakteereille ja epäpuhtauksien syntymiselle.

MUISTILISTA IHON HOITAMISEEN:

  • Ihonpuhdistus
  • Ihon kuorinta
  • Ei meikkivoidetta maskin alueelle
  • Ihon suojaaminen ja kosteuttaminen
  • Maskin vaihtaminen uuteen aina, kun se tuntuu jo kostealta

 

Darphin tuotteet maskiaknen hoitamiseen:

 

Purifying Balm, 11 synergisen eteerisen öljyn sekoitus puhdistavasta, antimikrobisesta ihoa puhdistavasta balmista. 1-3 kertaa viikossa yöksi puhdistetulle iholle ja koko kasvoille. Balmin päälle ei tarvitse levittää hoitovoidetta

Ideal Resource Perfecting Smoothing Serum, Raikas kauneusseerumi supistaa ihohuokosia, eliminoi epäpuhtauksia sekä tasoittaa ihon heleän kauniiksi. Aamuin ja illoin 3 tippaa puhdistetulle iholle ja koko kasvoille.

Ideal Resource Smoothing Retexturizing Radiance Cream, Raikas ja kevyt hoitovoide eliminoi epäpuhtauksia, virkistää ja kosteuttaa ihon sekä tasoittaa ihon epätasaisuuksia.

Age-Defying Dermabrasio, Monitehoinen, mekaanisesti hiova dermabraasio erikoiskuorinta. Sisältää useita erikokoisia ja tehokkuudeltaan erivahvuisia, luonnollisia, ”hiovia” mikropartikkeleita. Ne poistavat täsmävaikutteisesti ihon pinnalta kuolleet ihosolut ja silottavat ihon epätasaisuudet.

Purifying Aromatic Clay Mask, Puhdistava ja kirkastava savinaamio tasapainottaa ihoa imemällä itseensä ylimääräisen talin ja epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa. Säännöllisesti käytettynä ihohuokoset pysyvät puhtaina ja ihon epäpuhtaudet vähenevät.