Konsepti

Darphin konsepti

Darphin konsepti rakentuu aromaterapiasta, kasviuutteista ja mielihyvästä.
Yksilöllisesti ”mittatilaustyönä” laadittu 3-vaiheinen kauneusohjelma tarjoaa kokonaisvaltaisen kauneuden- ja ihonhoidon kokemuksen.

Ainutlaatuinen tunne, ainutlaatuiset hoitotulokset.

Aromaterapia ja kasviuutteet

Aromaterpia on Darphin filosofian sielu ja sydän. Valikoima luonnon puhtaimpia kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä vaikuttavat ihon ja hengityksen kautta ulottaen voimansa syvälle ihoon herättäen kaikki ihon toiminnot. Aromaterpian kokonaisvaltainen vaikutus on suunnaton – hoidon tehon ja lempeyden täydellinen harmonia.

Mielihyvän
voima

Ylelliset, kaikkia aisteja hemmottelevat hoitotuotteet saavat arjen väistymään tehden ihonhoidosta nautinnon. Jokainen käyttökerta hyväilee kaikkia aisteja herättäen ihon kauneuden ja hyvänolon tunteen.

3-Vaiheinen kauneusohjelma

Jokaisen Darphin hoitonautinnon perustan luo ammattilaisen erityisen huolella tekemä yksilöllinen ihon kuntomääritys. Sen pohjalta laadittu toiveita ja ihon tarpeita vastaava 3-vaiheinen kauneusohjelma huolehtii ihon kaikista tarpeista hoitaen ihoa syvätehoisesti ainutlaatuisin hoitotuloksin.

3-vaiheinen kauneusohjelma

Mikä sinua huolestuttaa eniten ihossasi?

Korjaa Seerumin avulla.

Mieti mikä sinua huolestuttaa ihossasi eniten ja valitse juuri sinulle sopiva Seerumi.

Tehokkaasti ihoa korjaavat DARPHIN Seerumit hoitavat ihosi ongelmat ja palauttavat ihosi luonnollisen hehkeyden.

Miltä ihosi tuntuu?

Korjaa Öljyeliksiirin avulla.

Määrittele ihotyyppisi ja valitse juuri sinulle sopiva Aromatic Care-hoitotuote. DARPHIN Aromatic Care sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän korkealuokkaisia tehokkaita eteerisiä öljyjä, jotka auttavat tasapainottamaan ja palauttamaan sekä sisäisen että ulkoisen kauneuden ja hyvän olon tunteen.

Miltä haluat ihosi näyttävän?

Uudista ja suojaa ihosi hoitovoiteella tai emulsiolla.

Valitse voiteesi toiveittesi mukaan. DARPHIN hoitovoiteet lisäävät ihosi kosteuspitoisuutta, korjaavat ja suojaavat ihoasi aina tarpeen mukaan.