Hoidot

Kasvo ja vartalohoidot

Pariisilainen perimä

Vuonna 1958 Pierre Darphin avasi ensimmäisen L’Institut Darphin – kauneushoitolansa Pariisissa. Hän hätkähdytti kauneudenhoitoalaa ainutlaatuisella, kasvolihaksia kiinteyttävällä syvätehoisella Deep Massage – hierontatekniikalla ja sen yhdistämisellä ihonhoitoon. Ylellisyys yhdistettynä kokonaisvaltaiseen hoitonautintoon moninkertaistaa tuotteiden antamat hoitotulokset, sekä huomioi kaikki aistit.

Vielä tänäkin päivänä, muutaman askeleen päässä Place Vendômelta, rue Saint-Honoré kadulla, sijaitsee ylellinen Darphin instituutti.

Darphin sanoma viestii puhdasta, kasvipohjaista kauneutta jokaiselle naiselle ympäri maailman.

Darphin-tuotteita myydään 42 eri maassa.

 

Ainutlaatuiset hoitotulokset

Salli itsellesi kauneuden ja hyvänolon hoitonautinto.

Sinulle henkilökohtaisesti, ihosi tarpeiden ja toivomustesi mukaan suunniteltu DARPHIN hoitonautinto uudistaa energisyydellesi ja henkilökohtaiselle hyvinvoinnillesi tärkeät voimavarasi.

Jokainen DARPHIN hoitonautinto on ainutlaatuinen.

Korkealuokkaiset DARPHIN hoitotuotteet pohjautuvat luonnon puhtaimpien kasviuutteiden, eteeristen öljyjen sekä pitkälle viedyn huipputeknologian harmoniseen yhteisvaikutukseen. Erityiset, ammattimaiset DARPHIN hieronta- ja ihonhoitotekniikat stimuloivat aistejasi, antavat mielihyvää sekä parantavat ja tehostavat tuotteiden antamia hoitotuloksia. Tavoitteemme on saavuttaa jokaiselle yksilöidyt huipputulokset.

Hemmottelevaa aromaterapeuttista ihonhoitoa

Yksilöllisesti räätälöidyt hoitonautinnot

Darphin Signature

Jokainen Darphin kasvo- tai vartalohoito on ammattilaisen Sinulle yksilöllisesti räätälöimä.

Jokainen hoitonautinto pohjautuu huolelliseen ja tarkkaan ihon kuntokartoitukseen. Sen pohjalta DARPHIN ammattilainen toteuttaa Sinulle ihosi tarpeita ja toiveitasi vastaavan hoitonautinnon. Henkilökohtaiset kotihoito-ohjeet auttavat sinua keskittymään ihosi kunnon kannalta ensisijaisiin asioihin ja saavutat haluamasi ihonhoidon tulokset.

Ihosi on kirkas, energinen, nuorekas ja hehkeä.
Kokonaisvaltaisen kaunis.