VETIVER stress relief detox oil mask

Puhdistava, ihoa ja mieltä rauhoittava aromaterapeuttinen Vetiver Detox Oil mask- öljynaamio häivyttää iholta unen puutteen, päivittäisen kiireen sekä ulkoapäin tulevien ärsykkeiden aiheuttamat haittavaikutukset. Ravitsevan Öljygeelinaamiossa olevat kehäkukan terälehdet rauhoittavat ihon, sekä tuovat iholle tärkeitä vitamiineja ja antioksidantteja. Detox-vaikutteinen öljynaamio kirkastaa hetkessä ihon ja palauttaa sen joustavuuden, vastustuskyvyn ja tasapainon.

Aktiiviset ainesosat: Vetiverin, Ranskalaisen laventelin, Geraniumin ja Meiramin eteeriset öljyt, Kehäkukan terälehdet, Kultainen Algae, Bisabolol, Inca Inchi, Abyssinian öljy.

Kenelle: Kaikille ihotyypeille. Väsyneelle ja stressaantuneelle iholle. Samealle ja harmaalle ihon sävylle. Stressin aiheuttamana kuivalle, punoittavalle, ärtyneelle sekä epäpuhtaalle iholle.

Kuinka tuotetta käytetään: Käytä 2-3 kertaa viikossa puhdistetulle ja/tai kuoritulle iholle. Levitä paksuhko kerros naamiota kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.   Anna vaikuttaa n.10 min, emulgoi lämpimän veden kanssa emulsiomaiseen muotoon. Huuhtele.

Ravitseva Öljygeelinaamio on täydennetty Kullankeltaisilla Kehäkukan terälehdillä, joiden vaikutus rauhoittaa ihon, sekä tuo iholle tärkeitä vitamiineja ja antioksidantteja.

VETIVER stress relief detox oil mask