Vetiver Aromatic Care

Syvätehoisesti rauhoittava ja uudistava Stress Relief Detox- öljyeliksiiri toimii kiireisen arjen ja stressin lievittäjänä. Hoitoöljy poistaa unen puutteen, stressin ja päivittäisen kiireen tuomia vaikutuksia iholla kirkastaen, rauhoittaen ja tasapainottaen ihon. Hoitotuloksena tasapainoinen, sisäistä kauneutta hehkuva ja elinvoimaa säteilevä iho. Aromaterapia on Darphin ihonhoidon sielu ja sydän.

Aktiiviset aineosat: Eteeriset öljyt: Vetiverin, Ranskalaisen laventelin, Geraniumin ja Meiramin eteeriset öljyt. Kasviöljyt: Incha Inchi, Abyssinian öljy, Moringaöljy ja Arganöljy. 99% ainesosista luonnollista7 alkuperää.

Kenelle: Kaikille ihotyypeille. Väsyneelle iholle, samelle ja harmaalle ihon värille. Stressin kuivattamalle ärtyneelle iholle. Stressaantuneelle ja epätasapainoiselle iholle.

Kuinka tuotetta käytetään: Iltaisin. Avaa korkki, sulje silmäsi ja hengitä syvään eteerisen öljyn tuoksua. Levitä 5 tippaa eteeristä Vetiver öljyjä kasvojen ja kaulan vitaalipisteisiin ja sivele kasvoja ja kaulaa kevein hierovin liikkein. Levitä päälle ihon tarpeita vastaava hoitovoide.

Vetiver Öljyeliksiirin Detox-hoitovaikutus on välittömästi näkyvä, se kirkastaa ja syväpuhdistaa nopeasti samean ja väsyneen ihon ja toimii tehokkaana aromaterapeuttisena kiireisen arjen ja stressin lievittäjänä.

Vetiver Aromatic Care