STIMULSKIN Plus Multi – Corrective Divine Serumask

Ylellinen, välittömästi ihoa silottava ja pehmittävä STIMULSKIN PLUS Divine Serumask™ yhdistää konsentroidun seerumiteknologian sekä
ammattimaisen tehokkaan kasvonaamion. Stimulskin Plus Serumask™ korjaa, kiinteyttää ja kohottaa kasvonpiirteet tarjoten täydellisen ratkaisun ihon näkyviin ikääntymisongelmiin.

Aktiiviset ainesosat: Commiphora Mukul-uute, Sea Emerald, Deepsane, Merifenkoliuute, Siegesbeckia, Coraliina Officinalis-merilevä, Kurkku-, Bambu-, Herneensiemen- ja Ohrankorsiuutteet. 72 % ainesosista luonnollista alkuperää.

Kenelle: Kaikille ihotyypeille ja etenkin kuivan ja kiristelevän ihon pehmittämiseen ja silottamiseen. Kiinteyden, joustavuuden ja jäntevyyden puutteeseen. Näkyviin juonteisiin ja ryppyihin.

Kuinka tuotetta käytetään: Käytä 1-3 kertaa viikossa puhdistetulle ja/tai kuoritulle iholle. Levitä naamio kasvoille ja kaulalle ja anna vaikuttaa 10 min. Huuhtele viileällä vedellä. Levitä kasvoille DARPHIN seerumi ja sen päälle DARPHIN hoitovoide.

Kokonaisvaltainen, seerumimainen intensiivinaamio imeytyy ihoon nopeasti ja svvätehoisesti, se pehmittää välittömästi juonteet ja ryhdistää kasvonpiirteet kauneimmilleen.

STIMULSKIN Plus Multi – Corrective Divine Serumask