STIMULSKIN Plus Multi- Corrective Divine Splash Mask Lotion

Ihoa uudistava, korjaava, kosteuttava, kirkastava ja täyteläistävä monikäyttöinen Splash Mask-hoitoneste päivittäiseen ihonhoitoon. Hoitoneste on sekoitus parhaimpia kasviuutteita sekä uusinta teknologiaa nestemäisessä muodossa. Käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat: Hoitoneste tuo iholle nopeasti lisää kosteutta ilman rasvaista tunnetta ja moninkertaistaa muiden hoitotuotteiden vaikutuksen iholla. Kun hoitonestettä taputellaan iholle ennen seerumia, se valmistelee ihon vastaanottamaan syvätehoisemmin sen päälle levitettävät hoitotuotteet. Käsittely voidaan toistaa useina ohuina kerroksina aina edellisen kerroksen imeydyttyä ihoon, kunnes iho tuntuu pehmeältä ja täyteläiseltä. Splash Mask Lotion- hoitoneste vaikuttaa iholla välittömästi muutamissa sekunneissa nestemäisen naamion tavoin, kosteuttaen, kirkastaen, kiinteyttäen ja täyteläistäen ihon nopeasti kauniiksi ja raikkaaksi.

Aktiiviset ainesosat: Sea Emerald™ (Caulerpa Lentillifera), Commiphora Mukul Resin Uute, Sigesbeckia Orientalis, Glukosamiini, Kofeiini, Probiootit (Lactobacillus Plantarum).

Kenelle: Kaikille ihotyypeille ja etenkin kuivalle iholle. Väsyneen ja harmaan sävyisen ihon nopeaan virkistämiseen ja ihon värin kirkastamiseen ja heleyttämiseen. Kiinteytystä kaipaavalle, kohottavaksi ja monikäyttöiseksi anti-aging hoitonesteeksi.

Kuinka tuotetta käytetään: Aamuin illoin, puhtaalle iholle kasvoveden jälkeen. Levitä muutama tippa kämmenien kautta kasvojen ja kaulan iholle kevyesti taputellen ennen seerumin levitystä.

Hoitoneste on ”must have” lisätuote tehostamaan ihonhoitorutiineja.

 

STIMULSKIN Plus Multi- Corrective Divine Splash Mask Lotion