Rose Hydra-Nourishing Oil Cream

Syvätehoisesti kosteuttava ja intensiivisesti ravitseva ruusuinen öljyvoide. Öljyvoiteen ainutlaatuinen Triple-Rose konsentraatti sisältää Ruusun Eteerisiä öljyjä, Absoluuttia ja Kukkaisvahoja, jotka tekevät ihosta pehmeän, joustavan ja kimmoisan ensi levityksestä lähtien. Voiteen runsas Omega 3, 6 & 9 rasvahappopitoisuus luo pohjan ihosolujen hyvinvoinnille. Voiteessa yhdistyvät Ruusun kauneus ja lumous sekä viehkeä ruusuinen tuoksu, joka viimeistelee hoitonautinnon.

Aktiiviset aineosat: Triple-Rose konsentraatti: Ruusu Absoluutti, Ruusun eteerinen öljy, Ruusun Kukkaisvahat, Ruusuvesi, Sheavoi, Hyaluronihappo.

Kenelle: Kaikille ihotyypeille ja erityisesti kuivalle iholle. Kireän, karhean ja jopa hilseilevän ihon nopeaan pehmittämiseen. Kosteutta ja ravinteita kaipaavalle iholle.

Kuinka tuotetta käytetään: Aamuin illoin. Levitä pieni määrä voidetta kasvojen ja kaulan iholle. Hiero kevein ylös- ja ulospäin suuntautuvin liikkein. Käytä aamuisin iholle sopivan seerumin päälle ja iltaisin Aromaattisen öljyeliksiirin päälle.

Ruusun kauneus ja lumous sekä viehkeä ruusuinen tuoksu, joka viimeistelee hoitonautinnon.

Rose Hydra-Nourishing Oil Cream