Rose-Hydra-Nourishing Elixir Oil

Syvätehoisesti kosteuttava ja ravitseva aromaterapeuttinen öljyeliksiiri täydentämään seerumin ja hoitovoiteen vaikutusta. Ruusuöljyn hienojakoiset tuoksumolekyylit imeytyvät nopeasti ihon läpi elvyttäen kaikkia ihon toimintoja. Ne vaikuttavat sisältäpäin kosteuttaen, kirkastaen ja pehmittäen ihon. Kasviöljyjen Omega 3,6 ja 9 rasvahapot ravitsevat kuivan ihon syvätehoisesti.

Aktiiviset aineosat: Triple-Rose konsentraatti: Ruusu Absoluutti, Ruusun eteerinen öljy, Ruusun Kukkaisvahat, Ruusunmarja-, Helokki- ja Makea Manteliöljy, Mustikka-, Seesami- ja Valkohippaöljy.

Kenelle: Kuivalle iholle. Karhealle, epämukavan tuntuiselle iholle kosteuttavaksi ja ravitsevaksi syvätehoiseksi hoidoksi. Samealle iholle ja kirkkauden puutteeseen.

Kuinka tuotetta käytetään: Iltaisin. Avaa korkki, sulje silmäsi ja hengitä syvään eteerisen öljyä tuoksua.Levitä 5 tippaa eteeristä Ruusuöljyä kasvojen ja kaulan vitaalipisteisiin ja sivele kasvoja ja kaulaa kevein hierovin liikkein. Levitä päälle ihon tarpeita vastaava hoitovoide.

Rose-Hydra-Nourishing Elixir Oil