The Revitalizing oil

Vartalolle, kasvoille sekä hiuksille sopiva aromaterapeuttinen all-in-1 hoitoöljy hemmottelee ihoa ja hiuksia päästä varpaisiin. Tuote ravitsee, uudistaa ja tuo hehkua kasvoille sekä kosteuttaa ja pehmittää vartalon ihon. Hiukset saavat kiiltoa ja vahvuutta ja hoitoöljy estää hiusten katkeilua. Yhdeksän eri kasviöljyn, neljän eteerisen öljyn ja kahden aromaattisenuutteen en synergia tuo hoitoöljyyn lumoavan tuoksun.

Aktiiviset ainesosat: Aktiiviset ainesosat: 9 kasviöljyä (Argan, Tamanu, Jojoba, Helokkiöljy, Ruusunmarja, Vadelma, Makea Manteli, Auringonkukka, Aprikoosin siemenöljy), 4 eteeristä öljyä (Ruusupuu, Laventeli, Geranum, Ylang Ylang), 2 aromaattista uutetta (Vanilla absolute, Jasmine concrete)

Kenelle: Kaikille ihotyypeille. Erityisesti kuivalle ja rasittuneelle iholle. Kuiville hiusten latvoille ja karhealle vartalon iholle.

Kuinka tuotetta käytetään: Levitä aamuin ja illoin 2-3 pummpausta kasvoille ja kaulalle seerumin jälkeen ennen hoitovoidetta. Voit myös lisätä hoitoöljyä hoitovoiteen sekaan.  2-3 pumppausta pyyhekuivien hiusten latvoihin. Vartalon iholle suihkun jälkeen. Vinkki! Sopii myös hierontaan!

The Revitalizing oil