Niaouli Aromatic Care

Syvätehoisesti kirkastava ja puhdistava aromaterapeuttinen öljyeliksiiri. Niaouli tasapainottaa ihon toimintoja. Puhdistava ja liiallista talituotantoa rauhoittava niaouli virkistää rasvaisuuteen taipuvaisen ihon. Eteerisen Niaouli-öljyeliksiirin vaikutus on antiseptinen. Se estää tehokkaasti bakteereita leviämästä rasvaisella iholla sekä syväpuhdistaa tukkeutunutta ihoa.

Aktiiviset aineosat: Niaoulin, Sypressin, Sitruunan, Rosmariinin, Eucalyptuksen ja Laventelin eteeriset öljyt. Kasviöljyinä Seesaminsiemenöljy, auringonsiemenöljy, Avokadoöljy ja Jojobansiemenöljy.

Kenelle: Kaikilli ihotyypeille, mutta etenkin rasvaiselle iholle. Liiallisen talituotannon hillitsemiseen, kiiltelevälle, epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle.

Kuinka tuotetta käytetään: Iltaisin. Avaa korkki, sulje silmäsi ja hengitä syvään eteerisen öljyä tuoksua. Levitä 5 tippaa eteeristä Niaouliöljyä kasvojen ja kaulan vitaalipisteisiin ja sivele kasvoja ja kaulaa kevein hierovin liikkein. Levitä päälle ihon tarpeita vastaava hoitovoide.

Lempeän terapeuttisen Niaouli tuoksun voima on suunnaton: Niaoulin eteerinen öljy raikastaa ja puhdistaa.Se uudistaa, kirkastaa ajatuksen ja kohottaa mielen.

Niaouli Aromatic Care