LUMIÈRE ESSENTIELLE Illuminating Oil Gel Cream

Monitehoinen ihon hetkessä valaiseva, ihon hehkua ja kimmoisuutta lisäävä kevyt ja raikas öljygeeli-kosteusvoide. Cashmere- villan pehmoinen geelivoide muuttuu iholle siveltäessä höyhenenkeveäksi öljyksi maksimoiden ihon heleyden ja kimmoisuuden. 7 puhdasta aromaterapeuttista eteeristä öljyä kirkastavat, uudistava ja antavat iholle säteilevää elinvoimaa. Pehmeästi valoa heijastavat partikkelit valaisevat ihon kauniisti tehden siitä persikkaisen pehmeän, hehkuvan, raikkaan ja heleän.

Aktiiviset ainesosat: Setrin, Inkiväärin, Tangeriinin, Appelsiinin, Nerolin, Ylang Ylangin ja Ruusun Eteeriset öljyt. N-asetyyliglykosamiini, Hyaluronihappo, Kasvisokerit, KOfeiini, E- ja B3- vitamiini, Valoa heijastavat optiset ainesosat (Mica + Titaanioksidi). 82% luonnollisia ainesosia.

Kenelle: Kaikille ihotyypeille. Pintakuivalle ja virkistystä kaipaavalle iholle. Samealle ihonvärille ja kirkkauden puutteeseen.

Kuinka tuotetta käytetään: Aamuin ja illoin. Levitä pieni määrä hoitovoidetta kasvoille ja kaulalle. Hiero kevein, ylös ja ulospäin suuntautuvin liikkein.

Iho hehkuu uudenlaista heleyttä ja kirkkautta! Cashmere-villan pehmoinen koostumus sulautuu iholle höyhenenkevyeksi öljyksi.

 

LUMIÈRE ESSENTIELLE Illuminating Oil Gel Cream