L`Institut Youth Resurfacing Peel

Ammattitehoinen biokemiallinen erikoiskuorintaneste kirkastaa ja uudistaa ihon nopeasti ja syvätehoisesti yhdellä raikkaalla pyyhkäisyllä. Kemiallisesti kuorivat hapot irrottavat epidermiksen pinnan kuolleiden solujen välisiä sidoksia. Luonnolliset kasviuutteet pitävät ihon rauhallisena ja tasapainoisena koko käsittelyn ajan. Rasvoittuvan ihon talintuotanto tasapainottuu, ihohuokoset supistuvat, pienet rypyt ja juonteet madaltuvat ja ihon kimmoisuus lisääntyy parantuneen kollageeninmuodostuksen kautta. Tuloksena silminnähden raikas, kirkas, sileä ja uudistunut iho.

Aktiiviset aineosat: Laktobionihappo, Salisyylihappo, N- Asetyylliglukosamiini, Kastanja-, Taikapähkinä-, Riisinlese- ja Muskatellisalviauutteet.

Kenelle: Kaikille ihotyypeille ja ihanteellisin rasvaiselle ja sekaiholle. Rasvaisen ihon tasapainottamiseen ja huokosten supistamiseen. Ikääntymisen merkkien tehokkaaseen häivyttämiseen, kuten juonteisiin ja ryppyihin silottamaan sekä ikälaikkujen vaalentamiseen. Ihon nopeaan ja tehokkaaseen uudistamiseen ja kirkastamiseen. Ei sovellu herkälle iholle.

Kuinka tuotetta käytetään: Iltaisin 1 krt/viikko, tai sarjahoitona hoitolassa 1 krt/viikko. Puhdista kasvot ja kuivaa iho huolellisesti. Annostele kuorinta kahdelle vanulapulle (2,5 ml / vanulappu) ja pyyhi kasvot. Toista käsittely tarvittaessa. Älä huuhtele. Tehokkain versio yöajan kuorinnasta: Käsittelyn jälkeen iholle ei levitetä hoitotuotteita.

Tuloksena silminnähden raikas, kirkas, sileä ja uudistunut iho!

 

L`Institut Youth Resurfacing Peel