Jasmine Aromatic Care

Syvätehoisesti ihoa kiinteyttävä ja elvyttävä orgaaninen, aromaterapeuttinen hoitoöljy. Jasmin öljyeliksiiri antaa ryhtiä ikääntyvälle iholle ja uudistaa ihosoluja. Eteerisen öljyn hienojakoiset tuoksumolekyylit imeytyvät nopeasti ja syvälle ihoon kiinteyttäen, elvyttäen ja uudistaen ihoa.
Huumaavan Jasmiinin vaikutus on suunnaton: ”kuningataröljy” vastaa kaikkiin ikääntyvän ihon vaatimuksiin.

Aktiiviset aineosat: Jasmiinin, Ruusupuun, Ylang Ylangin, Omenan, Taatelin ja Appelsiinin eteerinen öljy. Kasviöljyinä Seesamin-, Jojoban-, Auringonkukan-, Ruusunmarjan- ja Makea Mantelinöljy.

Kenelle: Kaikille ihotyypeille. Ikääntyvälle iholle elvyttäväksi ja kiinteyttäväksi hoitotuotteeksi sekä antamaan elinvoimaa ja kirkkautta.

Kuinka tuotetta käytetään: Iltaisin. Avaa korkki, sulje silmäsi ja hengitä syvään eteerisen öljyä tuoksua. Levitä 5 tippaa eteeristä Jasmiiniöljyä kasvojen ja kaulan vitaalipisteisiin ja sivele kasvoja ja kaulaa kevein hierovin liikkein. Levitä päälle ihon tarpeita vastaava hoitovoide.

Afrodisisen Jasminin eteerisen öljyn tuoksu lisää optimismia ja itseluottamusta. Aromaterapia on Darphin ihonhoidon sielu ja sydän.

Jasmine Aromatic Care