IDEAL RESOURCE Renewing Pro-Vitamin C and E Oil Concentrate

Täydellinen konsentraatio nuorekkuutta hehkuvalle iholle! Kasviöljyihin synergisesti yhdistetyt antioksidanttiset Pro-vitamiinit C ja E säilyttävät ihon nuorekkuuden, kirkastaen ihon elivoimaiseksi. Antioksidanttiset Pro-vitamiinit C ja E suojaavat ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä ja vapaiden radikaalien vahingollisilta vaikutuksilta. Vitamiinit kirkastavat ihon säteileväksi, tasoittaen ihon epätasaisuudet ja vähentävät hyperpigmentaatiota. Täydellinen sekoitus kasviöljyjä ja Pro-vitamiineja ennaltaehkäisevät ikääntymistä ja siloittavat juonteet ja rypyt paljastaen nuorekkaan hehkun!

Tuote sisältää 60 ilmatiivistä yksittäispakattua helmikapselia. Kapselin kuorikko on valmistettu punalevästä ja on 100 % biohajoava.

Aktiiviset ainesosat: Pro-vitamiini C (TetraHexylDecylAscorbate) 10%, Pro-vitamiini E (Tokopheryl Acetate) 5%, Arganöljy, Ruusunmarjaöljy

Kenelle: Kaikille ihotyypeille. Tehokasta uudistavaa vitaalikuuria, kirkastamista ja kiinteytystä kaipaava iho.

Käyttö aamulla: Levitä kasvoille seerumi, lisää päälle Pro-vitamiini tiiviste. Viimeistele iho hoitovoiteella.
Käyttö illalla: Levitä kasvoille seerumi, (lisää tarvittaessa öljyeliksiiri), lisää päälle Pro-vitamiini tiiviste. Viimeistele iho hoitovoiteella.

IDEAL RESOURCE Renewing Pro-Vitamin C and E Oil Concentrate