PREDERMINE Densifying anti-wrinkle cream – dry skin

Vastustamattoman pehmeä, kuivaa ihoa ylellisesti ravitseva hoitovoide ikääntymistä ja ryppyjä vastaan. Täyteläistää ja silottaa ihon pinnan, parantaa näkyvästi ihon kimmoisuutta pehmittäen syvemmätkin rypyt ja juonteet. Innovatiivinen, 3-tehoinen anti-wrinkle vaikutus: Täyteläistää ja silottaa ihon pinnan, parantaa näkyvästi ihon kimmoisuutta pehmittäen syvemmätkin rypyt ja juonteet ja vahvistaa ihon luonnollista suojamekanismia ikääntymistä vastaan. Vahvistaa ihon luonnollisia suojamekanismeja ikääntymistä vastaan. Välittömästi ravitsevat Kokum-voi ja Riisiöljy tekevät ihosta pehmeän täyteläisen, säteilevän ja joustavan.

Aktiiviset aineosat: Peptidit, Padina Pavonica, Hyaluronihalpon mikrohiukkaset, Kokum voi ja Riisiöljy.

Kenelle: Normili-kuivalle ihotyypille. Näkyviin juonteisiin ja ryppyihin. Ihon kimmoisuuden ja vastustuskyvyn lisäämiseen. Korjaamaan ja vahvistamaan ihon suojamuuria.

Kuinka tuotetta käyetään: Aamuin illoin. Ihon tarpeiden mukaisen seerumin ja aromaattisen öljyeliksiirin jälkeen. Levitä pieni määrä voidetta kasvoille ja kaulalle. Hiero kevein ylöspäin suuntautuvin, kohottavin liikkein.

Predermine hoitotulos on yksinkertainen: näkyvästi nuorekkaampi, rypyttömämpi iho.

PREDERMINE Densifying anti-wrinkle cream – dry skin