Chamomile Aromatic Care

Herkkää ihoa hoitava orgaaninen, aromaattinen hoitoöljy. Rauhoittaa, pehmittää ja tasapainottaa herkästi reagoivaa, ärtynyttä ja punoittavaa ihoa. Jättää iholle hyvän olon tunteen ja luonnollisen kauniin hehkun. Eteerisen kamomilla öljyn tuoksumolekyylit imeytyvät nopeasti syvälle ihoon rauhoittaen ja tasapainottaen kaikkia ihon toimintoja.

Kamommillan eteerinen öljy rauhoittaa, rentouttaa ja tyynnyttää mielen. Parantaa unen laatua. Olo on levännyt ja rentoutunut.

Aktiiviset aineosat: Kamomillan, Laventelin, Salvian ja Santelipuun eteeriset öljyt. Auringonkukan-, Jojoban-, Seesamin- ja Makea Mantelisiemenöljyt.

Kenelle: Kaikille ihotyypeille. Herkälle, helposti ärtyvälle, punoittelevalle ja lehahtelevalle iholle. Epätasapainoiselle ja helposti ympäristön rasitteille reagoivalle iholle.

Kuinka tuotetta käytetään: Iltaisin. Avaa korkki, sulje silmäsi ja hengitä syvään eteerisen öljyä tuoksua. Levitä 5 tippaa eteeristä Kamomillaöljyä kasvojen ja kaulan vitaalipisteisiin ja sivele kasvoja ja kaulaa kevein hierovin liikkein. Levitä päälle ihon tarpeita vastaava hoitovoide.

Chamomile Aromatic Care