Azahar Cleansing Micellar Water

Kristallinraikas all-in-one-puhdistusvesi poistaa hellävaraisesti meikin ja epäpuhtaudet (kasvot, silmät, huulet) ihoa ärsyttämättä. Alkoholiton puhdistusvesi on ihanteellinen herkästi ärtyvän, helposti punoittavan ja jopa rosacea ihon erityisen hellävaraiseen puhdistamiseen. Ei kaipaa välttämättä huuhtelua tai kasvovettä. Sopii herkimmillekin silmille sekä piilolinssien käyttäjälle. Kristallinkirkas puhdistusvesi pehmittää ja virkistää ihon nopeasti ja vaivattomasti sekä hemmottelee ihoa suloisen pehmeällä tuoksullaan.

Aktiiviset ainesosat: Nerolin Eteerinen öljy, Luonnollinen Bisabolol. 94 % ainesosista luonnollista alkuperää.

Kenelle: Kaikille ihotyypeille. Herkälle, helposti punoittavalle ja ärtyneelle iholle. Ihon hellävaraiseen, mutta tehokkaaseen puhdistamiseen. Helpoksi, nopeaksi ja vaivattomaksi puhdistustuotteeksi.

Kuinka tuotetta käytetään: Käytä päivittäin, aamuin ja illoin. Poista meikki pyyhkimällä kasvoja hellävaraisesti puhdistusvedellä kostutetulla vanulapulla. Toista käsittely kunnes vanulappu jää puhtaaksi. (Halutessasi voit viimeistellä ihosi kasvovedellä.) Taputtele iho kuivaksi.

Azahar Cleansing Micellar Water