Aromatic Renewing Balm

Syvätehoisesti uudistava ja tasapainottava aromaattinen hoitobalsami kuivan ja rasittueen ihon erikoishoitoon. Yhdistelmä 100% luonnollisia sitruksen ja kukkien eteerisiä öljyjä. Ravitsee, pehmittää ja rauhoittaa ihon yön aikana. Aamulla ihon on silkinpehmeä ja uudistunut, täydellisesti rasituksista toipunut.

Aktiiviset ainesosat: Eteeriset öljyt: Tangeriinin, Makean appelsiinin, Appelsiininkukan, Greipin, Roomalaisen kamommillan, Laventelin sekä Ruusupuun eteeriset öljyt. Kasviöljyt: Karitevoi ja Auringonkukkaöljy

Kenelle: Kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle iholle erikoishoidoksi. Kiristelevän ihon nopeaan pehmittämiseen ja tasapainottamiseen. Samean ja harmaan ihon kirkastamiseen.

Kuinka tuotetta käytetään: Yöhoitona 1-3x/vk. Lämmitä pieni määrä balmia kämmenissäsi. Sivele eteerinen öljy kevein liikkein koko kasvoille ja kaulalle. Anna vaikuttaa yön yli. Huom! Balmin päälle ei levitetä hoitovoidetta.

Hoitobalsami ravitsee, pehmittää ja rauhoittaa kuivan ja kiristelevän ihon 10 puhtaan eteerisen öljyn voimalla yöaikaan.

Aromatic Renewing Balm