Aromatic Purifying Balm

Tasapainottava ja puhdistava aromaterapeuttinen hoitobalsami kirkastamaan ihonväriä ja poistamaan epäpuhtauksia. Täysin puhdas luonnontuote, jossa yhdistyy 11 synergisen eteerisen öljyn uskomaton voima. Vaikuttaa ihoon sisältäpäin puhdistaen, raviten, tasapainottaen, virkistäen sekä tuoden happea epidermikselle. Ihanteellinen syväpuhdistava hoito yön ajaksi kaikillle ihotyypeille.

Aktiiviset aineosat: 11 Eteeristä öljyä: Kamomilla, Salvia, Timjami, Laventeli, Geraniumi, Teepuu, Greippi, Ruusupuu, Ylang Ylang, Galbanun ja  Muskotti. Pohjaöljynä Copaipa voi (Brasilia).

Kenelle: Kaikille ihotyypeille ja etenkin seka- ja rasvaiselle iholle. Epäpuhtaalle iholle sekä talitukkeumiin. Harmaalle ja väsyneelle iholle kirkastamaan ja parantamaan ihon väriä.

Kuinka tuotetta käytetään: 1-3 kertaa viikossa tai kuuriluontoisesti. Anna vaikuttaa yön yli. Avaa Purifying Balm, sulje silmäsi ja hengitä syvään. Lämmitä pieni määrä balmia kämmenissäsi. Sivele eteerinen öljy kevein liikkein koko kasvoille ja kaulalle. Anna vaikuttaa yön yli. Puhdista iho aamulla erityisen huolellisesti. Huom! Balmin päälle ei levitetä hoitovoidetta.

Täysin puhtaassa luonnontuotteessa yhdistyy 11 synergisen eteerisen öljyn uskomaton voima!

Aromatic Purifying Balm