Age Defying Dermabrasion

Monitehoinen, mekaanisesti hiova dermabraasio erikoiskuorinta ikääntyvälle iholle. Sisältää useita erikokoisia ja tehokkuudeltaan erivahvuisia, luonnollisia, ”hiovia” mikropartikkeleita. Ne poistavat täsmävaikutteisesti ihon pinnalta kuolleet ihosolut ja silottavat ihon epätasaisuudet. Vaalentaa syvätehoisesti pigmenttiläiskiä ja stimuloi ihon uusiutumista tehden ihosta välittömästi kirkkaamman ja sileämmän.

Aktiiviset ainesosat: Jojobaesterit, Piijauhe, Helmi- ja Laavajauhe, Natrium Mannoosi Fosfaatti, Bisabolol, Katkerouute

Kenelle: Kaikille ihotyypeille ja sopii myös herkälle iholle. Ihon tehokkaaseen tasoittamiseen ja kirkastamiseen. Ikääntymisen merkkeihin, juonteisiin ja ryppyihin sekä ikälaikkuihin. Epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle tehokkaaksi, mutta hellävaraiseksi kuorinnaksi.

Kuinka tuotetta käytetään: Iltaisin 1x/vko tai intensiivihoitona; joka kolmas päivä neljän viikon ajan. Ota kuorinta spaattelilla sormenpäihin ja levitä puhdistetulle, kostealle iholle. Kuori iho kevein, pyörivin liikkein. Tehosta liikkeitä juonteiden tai pigmentti-läiskien kohdalla: tee V-kirjain keski-ja etusormillasi ja aseta sormet juonteen tai pigmenttiläiskän päälle samalla varovasti venyttäen ihoa.Tee toisen käden sormilla keveitä pyöriviä liikkeitä juonteen/läiskän ympärillä. Toista liikkeet 3X jokaisen syvemmän rypyn tai 5X jokaisen pigmenttiläiskän kohdalla.

 

Age Defying Dermabrasion