8-Flower Nectar

Syvätehoisesti kiinteyttävä huumaavan tuoksuinen aromaterapeuttinen kauneusnektari, jossa yhdistyy 8-kukan aromaattinen nektari, tärkeät ihovitamiinit, sekä Omega 3 & 6 rasvahappojen ainutlaatuinen synergia. Aistikas aromaattinen kauneusnektari tuo uudenlaista elinvoimaa ikääntyneelle, väsyneelle iholle. Ainutlaatuinen nuoruuden nektari korjaa ikääntymisen iholle tuomat rakennemuutokset silottaen rypyt ja juonteet sekä kiinteyttäen ihon nuorekkaan hehkeäksi.

Aktiiviset aineosat: 8-kukan aromaterapeuttinen sekoitus: Ylang Ylangin, Patsulin, Nerolin, Ruusun, Ikikukan ja Laventelin eteeriset öljyt, Jasmiini konsentraatio ja Iris absolute.

Kenelle: Kaikille ihotyypeille. Veltostuneelle, elastisuutensa kadottaneelle ja ikääntyvälle iholle. Näkyvien juonteiden ja ryppyjen silottamiseen. Harmaan ja väsyneen ihon virkistämiseen ja kirkastamiseen.

Kuinka tuotetta käytetään: Iltaisin. Avaa korkki, ota pisara nektaria ja lämmitä sitä hetken kämmenissäsi, jolloin eteeriset tuoksumolekyylit vapautuvat. Sulje silmäsi ja hengitä syvään tuoksua. Anna tuoksun kohottaa mielesi ja rentoudu. Levitä 5 tippaa aromaattista nektaria kasvojen ja kaulan vitaalipisteisiin ja sivele kevein liikkein ylhäältä alaspäin. Levitä päälle kiinteyttävä hoitovoide.

8-Flower Nectar