8 Flower Nectar Oil Cream

Kaikille ihotyypeille soveltuva täyteläisen öljyn ja pehmittävän yövoiteen ihastuttava yhdistelmä – Nektarivoide. Ainutlaatuinen voidekoostumus muuttuu iholle levittyessään samettiseksi, ihoa pehmittäväksi öljyksi, joka silottaa, pehmittää, ravitsee ja kosteuttaa ihon. Nektarivoiteen 8 aromaterapeuttisen kukan aisteja hemmotteleva tuoksu rentouttaa ja rauhoittaa yötä vasten ja antaa iholle täydellisen hoitonautinnon yön aikana.

Aktiiviset ainesosat: 8 Kukan aromaterapeuttinen sekoitus (Ylang Ylangin, Nerolin, Patsulin, Ruusun, Ikikukan, Laventelin eteeriset öljy, Jasmiini konsentraatio sekä Iiris Absolute), Kasviöljy, E- ja C- vitamiini.

Kenelle: Kaikille ihotyypeille. Iholle, joka kaipaa täydellistä huolenpitoa ja kokonaisvaltaista hoitoa. Ihon syvätehoinen kosteuttaminen ja ravitseminen. Väsyneen ihon virkistäminen ja uudistaminen. 92 % ainesosista luonnollista alkuperää.

Kuinka tuotetta käytetään: Iltaisin. Ota voidetta ja lämmitä sitä käsissäsi, sulje silmäsi ja hengitä syvään tuoksua. Anna tuoksun kohottaa mielesi ja rentoudu. Levitä voide kasvoille ja kaulalle pyörittelevin 8- muotoisin sivelevin liikkein.

Sisältää 280 terälehteä kahdeksasta aromaterapeuttisesta kukasta, jotka hemmottelevat aisteja ja joiden tuoksu rentouttaa ja rauhoittaa mielen yötä vasten. Nektarivoide rakastaa ihosi kauneimmilleen!

8 Flower Nectar Oil Cream