Ideal Resource

Ihonhoitotuotteet - Ideal Resource

Ikääntymisen hidastaminen

Ihon ikääntymisen merkkejä kolmivaikutteisesti häivyttävä Ideal resource- hoitolinja tuo iholle valkoisten kukkien puhtauden ja kastepisaran raikkauden. Ideal resource hoitotuotteet aktivoivat ihon toimintoja palauttaen ihon ideaalisen kauneuden ja kirkkauden.

Wrinkle Minimizer Perfecting Serum

Ihoa kiinteyttävä ja heleyttävä raikas kauneusseerumi häivyttää hennot juonteet ja supistaa ihohuokoset tehden ihosta raikkaan ryhdikkään. Uusi Darphin Line Polish- teknologia sekä arvokkaat tanniinipuun uutteet ryhdistävät ja napakoittavat ihon.

Aktiiviset ainesosat: Line Polish Complex‚ĄĘ * + tanniinipuun uutteet.

Micro-Refining Smoothing Fluid

Raikas nopeasti imeytyvä fluid normaali- sekaiholle. Jättää iholle kauniin, samettisen mattapinnan. Line Polish teknologia ja Micro-refining teknologia tekevät ihosta päivä päivemmältä hehkuvamman, kiinteämmän ja tasaisemman. Kosteuttava, ohut fluid soveltuu erinomaisesti meikin alle.

Aktiiviset ainesosat: Line Polis Complex‚ĄĘ * + Micro- refining teknologia (N-asetyyliglugosamiini) ja Matifioivat mikropartikkelit.

Smoothing Retexturizing Radiance Cream

Raikkaita kasviuutteita sisältävä normaali- kuivan ihon hoitovoide herättelee ihon nuorekkuusproteiinit, virkistää ihosolut ja tekee ihosta sileän, tasaisen ja nuorekkuutta hehkuvan. Line Polish- teknologian aktiiviaineet silottavat juonteet, kiinteyttävät ja heleyttävät ihon säteileväksi ja nuorekkaaksi.

Aktiiviset ainesosat: Line Polish Complex‚ĄĘ *

Light- Re Birth Overnight Cream- yövoide

Aromaterapian tehokkuus ja yövoiteen korjaava ja uudistava hoitovaikutus yhdessä tuotteessa. Aromaterapeuttinen ja anti-age vaikutteinen Neroliöljy sekä Line Polish Complex- teknologia korjaavat, kiinteyttävät ja uudistavat ihoa yöaikaan palauttaen ihon ideaalisen kauneuden ja kirkkauden.

Aktiiviset ainesosat: Line Polis Complex‚ĄĘ *, Nerolin eteerinen √∂ljy, N-asetyyliglykosamiini

Ideal Resource overnight
*Line Polish Complex‚ĄĘ: White Hibiscus, Centella Asiatica, Japanintatar

Comments are closed.