Stimulskin Plus Divine

Stimulskin Plus visuaaliStimulskin Plus HELMET

stimulskin_plus_divine_ots

TOTAL ANTI-AGE

STIMULSKIN PLUS DIVINE lifting tuotteet kiinteyttävät ja kohottavat kasvonpiirteitä tuntuvasti ja välittömästi. Kokonaisvaltaisen upea anti-age hoitolinja tuo tehokasta kiinteytystä vaativalle iholle. Kaunistaa ja kohottaa nopeasti väsyneen ihon upean hehkuvaksi.

Tulos: Kiinteä, ryhdikäs, kirkas, kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva ja kauneudesta hehkuva iho.

DARPHIN_STIMULSKIN_PLUS_SERUM

Stimulskin Plus Reshaping Divine Serum

Ainutlaatuisesti kohottava ja kiinteyttävä lifting-seerumi päivittäiseen käyttöön. Ylellinen seerumi sisältää Ayervedistä Commiphora Mukul- uutetta, joka täyteläistää iän myötä kaventuneet kasvonpiirteet kauniiksi ja ryhdikkäiksi. Täydellinen lifting- seerumi, jossa yhdistyvät syvätehoinen hoitoa ja välitön kaunistava vaikutus.

Aktiiviset aineosat: Sea Emerald ‚ĄĘ + Commiphora Mukul- uute.

Intensiivinen tehohoito

28- DAY DIVINE ANTI-AGING CONCENTRATE

Ihon hidastuneita toimintoja tehokkaasti aktivoiva, kohottava ja kiinteyttävä intensiivihoito. 28 päivän intensiivihoitosarja ampullihoitosarja adaptoi solun hidastuneen syklin uudelleen 28 vrk:n mittaiseksi. Täydellinen vasta-aine väsyneelle, stressin kuormittamalle iholle, jossa ikääntymismerkit ovat entistäkin näkyvämmät.

Aktiiviset aineosat: Oligopeptidit, Deepsane, Hematiiitti
uute, Makea Mantelinsiemenöljy, Asetyyliglukosamiini,
Leväuute (Hypnea Musciformis), Arabidopsis Thaliana.

8-Flower Nectar

Huumaavan tuoksuinen aromaattinen kauneusnektari tuo uudenlaista elinvoimaa ikääntyneelle, väsyneelle iholle. Ainutlaatuinen nuoruuden nektari korjaa ikääntymisen iholle tuomat rakennemuutokset silottaen rypyt ja juonteet sekä kiinteyttäen ihon nuorekkaan hehkeäksi.

Aktiiviset aineosat: Ylang Ylangin, Patsulin, Nerolin, Ruusun,
Kissankäpälän ja Laventelin eteeriset öljyt, Jasmiini konsentraatio,
Iris absolute, Arktinen Karpalouute ja Taateliuute

STIMULSKIN PLUS DIVINE CREAM- Normaali- Kuiva iho

 

Ylellinen, välittömästi ihoa kohottava ja kiinteyttävä lifting- hoitovoide vaativalle iholle. Stimulskin Plus Divine voide kohottaa, kiinteyttää ja kirkastaa ihoa kokonaisvaltaisesti. Hienojakoisessa ja ylellisessä koostumuksessa yhdistyvät viimeisin anti-age Рja kasviteknologian huippuosaaminen.

Aktiiviset aineosat: Sea Emerald‚ĄĘ, Merifenkoli-uute, Peptidit, Vehn√§proteiinit, Mulperipuu, N-asetyyliglykosamiini

DARPHIN_STIMULSKIN_PLUS_VOIDE
DARPHIN_STIMULSKIN_PLUS_VOIDE

STIMULSKIN PLUS DIVINE Kuiva- erittäin kuiva iho

Stimulskin Plus Divine voide kohottaa, kiinteyttää ja heleyttää kuivan ihon välittömästi. Hienojakoisessa ja ylellisessä koostumuksessa yhdistyvät viimeisin anti-age Рja kasviteknologian huippuosaaminen. Ylellinen, Hyaluronihapolla ja Sheavoilla rikastettu silkkinen voide kiinteytää ja kaunistaa ihon kokonaisvaltaisesti ja jättää kuivan ihon silkinpehmeäksi.

Aktiiviset aineosat: Sea Emerald ‚ĄĘ, Merifenkoli-uute, Peptidit, Vehn√§proteiinit, Mulperipuu, N-asetyyliglykosamiini, Sheavoi

Comments are closed.