Silmän ja huulten- ympäristö

Ihonhoitotuotteet - Silmän ja huulten- ympäristö

Korkealuokkaisesta Darphin SILMÄN- JA HUULTENYMPÄRYSIHON HOITOLINJASTA löydät juuri sinun ihosi tarpeita vastaavat yksilölliset hoitotuotteet herkälle ja vaativalle silmän- ja huultenympärysiholle.
KEVÄÄN 2016 UUTUUS

EXQUISÂGE Beauty Revealign Eye and Lip Contour Cream

Silmän- ja huultenympärysvoide huolehtii ihosta parasta ikääsi kunnioittaen. Ainutlaatuinen, ihon luonnollista kollageenintuotantoa parantava CelluVie™- Complex yhdsite parantaa ihon elastisuutta tehden ihosta kimmoisamman ja joustavamman.

Aktiiviset aineosat: CelluVie™- Complex, Kultainen kamomillauute, Krysanteemi,Siegesbeckia Orientalis

nro.1

Silmämeikin poistoaine

EYE_MAKE_UP_REMOVER_SOLUTION

Eye Make Up Remover Solution

Tehokas ja nopea, öljytön ja hellävarainen silmämeikinpoistoaine. Vesiliukoinen ja raikas koostumus poistaa tehokkaasti väripigmentin samalla ihoa virkistäen ja turvotusta poistaen. Herkälle silmänympärysiholle ja piilolinssien käyttäjille sopiva koostumus.

Aktiiviset aineosat: Instant Make- up Dissolution Complex, Linnunruohouute, Laventelin- Damaskon ruusun- ja Nerolin kukkavedet, lummeuute, B5- Vitamiini

Silmänympärysseerumit

Dark Circles Relief and De-puffing Eye Serum

Syvävaikutteinen seerumi rauhoittaa herkkää silmänympärysihoa. Poistaa tehokkaasti turvotusta ja vaalentaa tummia silmänalusia. Virkistää ja rentouttaa väsynyttä silmänympärysihoa.

Aktiiviset aineosat: Eyeliss™, Peptidit, Passionkukka

Uplifting Serum Eyelids Definition

Juonteita pehmittävä ja silottava intensiivinen lifting-seerumi. Kiinteyttää tehokkaasti tehden silmänympärysihosta kauniin nuorekkaan ja kimmoisan.

Aktiiviset aineosat: Smart Firming TM, Everlasting (ikikukka) eteerinen öljy, Vehnäuute ja manteliöljy

Silmänympärysvoiteet

Anti- Fatigue Smoothing Eye Gel

Virkistävä ja energisoiva silmänympärysgeeli ikääntymisen ensimerkkejä vastaan. Virkistää ja kosteuttaa väsynyttä silmänympärysihoa.

Aktiiviset ainesosa: Saksanpähkinäuute, Kofeiini, C- vitamiini, Hyaluronihapon mikrohiukkaset

Wrinkle Corrective Eye Contour Cream

Silmänympärysihoa korjaava, silottava ja kirkastava silmänympärysvoide. Silkinpehmeä koostumus rauhoittaa ja vahvistaa herkän ihon rakennetta

Aktiiviset ainesosat: Peptidit, Magnolia- ja Siegesbeckia uutteet, Hyaluronihappo

STIMULSKIN_PLUS_DIVINE_EYECREAM_HD

Stimulskin Plus Divine Eye Cream

Silkkisen sulautuva, välittömästi kohottava ja kiinteyttävä korkealuokkainen silmänympärysvoide vaativaan ja tehokkaaseen silmänympärysihonhoitoon. Jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien huomaat tuloksen: Iho tuntuu pehmeältä, kirkkaalta ja tasaiselta. Kuukauden käytön jälkeen iho on selvästi kiinteytynyt, tummat silmänaluset vaalentuneet ja juonteet tasoittuneet.

Aktiiviset aineosat: Tanniinipuun uute (Anogeissus Leocarpus Bark Extract), Peptidiyhdiste, Keltakatkerouute, Murumuru, Karite- ja mangovoi, luumun- ja kastanjansiemenuutteet.

Ideal Resource Anti-Dark Circle Eye Illuminator

Kosteuttava, kevyesti sävyttävä silmänympärysihon heleyttäjä. Tuotteen kauniisti valoa heijastavat optiset kiteet tasoittavat tummia silmänalusia ja valaisevat ihon kauniiksi ja raikkaaksi. Uudenlainen täsmätuote poistaa väsymyksen sekä kaunistaa katseen välittömästi. Virkeästi viilentävä metalliaplikaattori herättelee silmänympärysihon ja tehostaa tuotteen täsmävaikutusta. Tehokkaat peptidit ja vahva C-vitamiinilisä kirkastavat ihon ja siloittavat kuivuudesta johtuvat juonteet.

Aktiiviset ainesosat: C-vitamiini, Mulperi- ja Vuohennokkauute, Oligopeptidit, Vihreä tee, Kofeiini, Mikronisoidut optiset kiteet

ANTICERNE_ILLUMINATEUR_BD

Silmänympärysihon erikoishoidot

EYE_SORBET_MASK_AMBIANCE_bd

Eye Sorbet Mask

Viileän raikas sorbet-naamio virkistämään, viilentämään ja kosteuttamaan väsynyttä ja kuivaa silmänympärysihoa. Monitehoinen SOS- naamio poistaa nopeasti turvotuksen ja tuo silmänympärysiholle välittömän raikkauden ja levänneen hyvän olon tunteen.
Aktiiviset aineosat: Vihreä Tee, Kurkku-uute, Vesimeloninsiemenöljy

Huulten erikoishoito

Age defying lip balm

Aromaattinen, huulten ihon ikääntymistä hidastava luonnonmukainen huulibalsami. Sen puhtaat luonnonvahat ja neitsytöljyt ravitsevat, pehmittävät ja kosteuttavat huulten herkkää ihoa. Eteeristen öljyjen täyttämä, hemmotteleva balsami levittyy ja imeytyy helposti, eikä jätä huulille tahmeaa pintaa.

Aktiiviset aineosat: Palmitoyyli Oligopeptidit (Maxi- Lip TM), Luumun neitsytöljy, Kokum ja Mangovoi, Arganöjy.

Comments are closed.