Puhdistukset ja kasvovedet

Ihonhoitotuotteet - Puhdistukset ja kasvovedet

Miellyttävät, miedosti tuoksuvat PUHDISTUSTUOTTEET sisältävät aromaattisia uutteita, jotka hoitavat ihosi yksilöllisiä tarpeita puhdistaen hellävaraisesti ja tehokkaasti ihon epäpuhtaudet. Ihosi on täydellisen valmis vastaanottamaan päivittäisen, yksilöllisesti suunnitellun, Darphin 3-vaiheisen ihonhoito-ohjelman.

Vesiliukoiset puhdistustuotteet

Cleansing Foam Gel

with Water Lily
Mieto, kevyesti vaahtoava vesiliukoinen puhdistusgeeli puhdistaa tehokkaan hellävaraisesti meikin ja epäpuhtaudet ihon pintaa kuivattamatta.

Aktiiviset ainesosat: Lumpeenkukkauute, Polygala uutteet, Biosakkaridi, Happomarja

Purifying Foam Gel

Virkistävän vaahtoava SEKA- RASVAISEN IHON puhdistusgeeli puhdistaa hellävaraisesti iholta meikin, epäpuhtaudet ja rasvaisuuden. Syväpuhdistaa huokoset ja hillitsee ihon kiiltelyn. Jättää ihon puhtaan raikkaaksi ja mattapintaiseksi.

Aktiiviset ainesosat: PHLOROGINE(R), Oubaku, Lakritsi uute

Intral Air Mousse Cleanser

Hellävarainen herkän ihon puhdistusvaahto puhdistaa ihon meikistä, epäpuhtauksista ja neutraloi ympäristön pienhiukkasten vaikutuksen. Jättää ihon hyvinvoivan rauhalliseksi ja raikkaan näköiseksi.

Aktiiviset ainesosat: Calm Complex(R), Merileväuutteet

Intral Mousse Douceur Nettoyante Camomille

Puhdistusemulsiot

Refreshing Cleansing Milk

Ihastuttavan raikkaan tuoksuinen puhdistusemulsio poistaa hellävaraisesti meikin ja epäpuhtaudet jättäen ihon raikkaaksi ja pehmeäksi.

Aktiiviset ainesosat: Viikunauute, Banaanipuun kukkauute

Intral Cleansing Milk

Herkälle, punoittavalle ja ärtyneelle iholle Hellävarainen, tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet poistava puhdistusemulsio, joka rauhoittaa helposti ärtyvää ihoa.

Aktiiviset aineosat: Calm Complex¬ģ*

 title=

Kasvovedet

Refreshing Toner

Normaalille ja sekaiholle.
Alkoholiton virkistävä kasvovesi viimeistelee meikinpoiston, kirkastaa ja raikastaa ihon.

Aktiiviset aineosat: Viikuna ja Banaanipuun kukkauute

Intral Toner

Herkälle, helposti punoittavalle ja ärtyneelle iholle Mieto, hellävarainen kasvovesi rauhoittaa, kirkastaa ja virkistää herkkää ihoa. Jättää iholle miellyttävän, lempeän hyvänolon tunteen.

Aktiiviset aineosat: Calm Complex¬ģ*

All-in One puhdistusvesi

AZAHAR FLORAL WATER_D2YA010001_1106

Azahar Cleansing Micellar Water

Kristallinraikas all-in-one-puhdistusvesi poistaa hellävaraisesti meikin ja epäpuhtaudet (kasvot, silmät, huulet) ihoa ärsyttämättä.

Aktiiviset ainesosat: Nerolin Eteerinen öljy, Luonnollinen Bisabolol

Puhdistusbalsami

Aromatic Cleansing Balm with Rosewood

Aromaterapeuttinen puhdistusbalsami ihon nautinnolliseen ja hellävaraiseen puhdistamiseen. Puhdistusbalsami muuttuu veden kanssa käytettynä iholla maitomaiseksi emulsioksi jättäen iholle pehmeän puhtauden tunteen sekä nautinnollisen aromaterapeuttisen tuoksun.

ROSEWOOD_BALM_D5F2_O

Comments are closed.