Lumière Essentielle

Kuva1

LUMI√ąRE ESSENTIELLE

IHON HEHKU, HELEYS JA KOSTEUTUS

LUMI√ąRE ESSENTIELLE linjan hoitotuotteet lis√§√§v√§t ihon hehkua ja elinvoimaa virkist√§en v√§synytt√§ ihoa, parantaen ihon kosteuspitoisuutta ja heleytt√§en ja uudistaen ihoa seitsem√§n aromaterapeuttisen √∂ljyn voimalla.

Tulos: Iho hehkuu uudenlaista heleyttä, kirkkautta ja elinvoimaa.

Serum Lumière Essentielle Rajattu

Lumière Essentielle seerumi

Välittömästi iholle hehkua tuova aamukasteen raikas öljyseerumi herättelee väsyneen ihon uudenlaiseen hehkuun ja elinvoimaan. Kaksivaiheisessa öljyseerumissa yhdistyvät vesipohjaisen kristallinkirkkaan seerumin keveys ja raikkaus sekä eteeristen öljypisaroiden täyteläisen syvätehoinen hoitovaikutus.

Aktiiviset ainesosat: Mikrofluid- teknologia: Setrin, Inkiväärin, Tangeriinin, Appelsiinin, Nerolin, Ylang Ylangin ja Ruusun Eteeriset öljyt. N-asetyyliglykosamiini, Hyaluronihappo, Plankton ja merileväuutteet. 90% luonnollisia ainesosia.

Tangerine Aromatic Care

Syvätehoisesti energisoiva ja virkistävä aromaterapeuttinen hyvän olon hoitoöljy täydentää seerumin ja hoitovoiteen vaikutusta. Orgaanisen mandariiniöljyn hienojakoiset tuoksumolekyylit imeytyvät nopeasti ihon läpi elvyttäen kaikkia ihon toimintoja. Lempeävaikutteinen Tangerine Aromatic Care- hoitoöljy energisoi ja kohottaa mieltä.

Aktiiviset ainesosat: Tangeriinin, Greipin, Makean Appelsiinin ja Sitruunan eteeriset öljyt. *Tuote 100% Orgaaninen

Crème Lumière Essentielle Illuminating Oil Gel- Cream RajattuLumière Essentielle Illuminating Oil Gel Cream

Monitehoinen ihon hetkessä valaiseva, ihon hehkua ja kimmoisuutta lisäävä kevyt ja raikas öljygeeli-kosteusvoide. Cashmere- villan pehmoinen geelivoide muuttuu iholle siveltäessä höyhenenkeveäksi öljyksi maksimoiden ihon heleyden ja kimmoisuuden. 7 puhdasta aromaterapeuttista eteeristä öljyä kirkastavat, uudistava ja antavat iholle säteilevää elinvoimaa.

Aktiiviset ainesosat: Setrin, Inkiväärin, Tangeriinin, Appelsiinin, Nerolin, Ylang Ylangin ja Ruusun Eteeriset öljyt. N-asetyyliglykosamiini, Hyaluronihappo, Kasvisokerit, KOfeiini, E- ja B3- vitamiini, Valoa heijastavat optiset ainesosat (Mica + Titaanioksidi).

82% luonnollisia ainesosia.

Comments are closed.