Intral

Ihonhoitotuotteet - Intral

Rauhoittaa, vähentää punoitusta

Ainutlaatuisen tehokkaasti rauhoittava, helliv√§ ja hemmotteleva INTRAL ‚Äď hoitolinja tekee herk√§n, punoittavan ja helposti √§rtyv√§n ihon hoidosta ylellisen hoitonautinnon. Silkinpehme√§t, kevyet ja iholle hetkess√§ sulautuvat koostumukset t√§ytt√§v√§t vaativimmankin ihon toiveet.

Tulos: Syvätehoisesti rauhoittunut, tasapainoinen ja pehmeä iho.
Tasainen, kaunis ihonväri.

Redness relief soothing serum

Syvätehoisesti rauhoittava ja punoitusta vähentävä seerumi herkälle, reagoivalle ja ärtyneelle iholle. Vahvistaa herkkää ihoa tasoittaen ja kaunistaen ihonvärin.

Aktiiviset aineosat: Calm Complex¬ģ*, Glykosaminoglukaanit, Greippiuute ja Glyseriini

Chamomille Aromatic Care

Herkkää ihoa rauhoittava orgaaninen, aromaattinen hoitoöljy. Jättää iholle hyvän olon tunteen ja luonnollisen kauniin hehkun. Eteerisen kamomilla öljyn tuoksumolekyylit imeytyvät nopeasti syvälle ihoon rauhoittaen ja tasapainottaen kaikkia ihon toimintoja.

Aktiiviset aineosat: Kamomillan ja Salvian eteeriset öljyt, Aloe vera-uute

Redness Relief Recovery Cream

Ultra-kevyt, rauhoittava hoitovoide vie välittömästi punoituksen sisältämiensä vahvistavien ja rauhoittavien kasviuutteiden ja hennon vihreän sävyn ansiosta. Suojaa herkän ihon ulkoisilta ärsykkeiltä.

Aktiiviset aineosat: Calm Complex¬ģ*, Vehn√§nleseuutteet, Phytosfingosiinit ja Glykosaminogukaanit

Soothing cream

Erityisen hellävarainen, rauhoittava hoitovoide herkälle ja helposti ärtyvälle iholle. Antaa iholle eteeristä kosteutta, suojaa ja vahvistaa ihoa kohtaamaan ulkoiset ärsykkeet. Ei sisällä hajuste-, väri- eikä säilöntäaineita.

Aktiiviset aineosat: Calm Complex¬ģ*, Bisabolol, Orkidea uute ja E-vitamiini

Redness relief recovery balm

Ravitseva ja t√§ytel√§inen hoitobalsami suojaa herkk√§√§ ihoa ja v√§hent√§√§ punoitusta. Iholle hetkess√§ ‚ÄĚsulava‚ÄĚ Mangovoi pehmitt√§√§ ja ravitsee vitamiineillaan herk√§n, kuivan ja karhean ihon.

Aktiiviset aineosat: Complex¬ģ*, Vehn√§nleseuutteet, Glykosaminogukaanit, Mangovoi.

(*) Calm Complex¬ģ (Kamomilla-, Orapihlaja- ja Pioni uutteet,
Polysakkaridit, D-Panthenol)

Comments are closed.