Exquisâge

EXQUISČ‚GE

Ikää kunnioittava

Parasta ikääsi tukevat täysin uudenlaiset Exquisâge hoitotuotteet huolehtivat ihosi kiinteydestä ja elinvoimasta. Ainutlaatuinen ihon kollageenin tuotantoa aktivoiva ja uudistava CelluVie™ Complex uudistaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa ainutlaatuisella raikkaudellaan.
EXQUISȂGE hoitolinjan tuotteet ovat naisille, jotka elävät parasta ikäänsä juuri nyt. Itseään kunnioittaen ja arvostaen. Vahvasti eläen ja omaa tietä kulkien. Exquisâge linja on täydellinen naiselle, joka ei pelkää iän tuomia muutoksia, vaan nauttii parhaasta iästään elinvoimaisena, hehkeänä ja kauniina!

Exquisâge, Beauty Revealing serum

Ihoa raikkaasti kiinteyttävä kauneusseerumi saa ihon hehkumaan elinvoimaa ja iätöntä kauneutta! Ihon luonnollista kollageenin tuotantoa parantava CelluVie™ Complex uudistaa, kirkastaa ihoa ja poistaa väsymyksen merkit.

Aktiiviset ainesosat: CelluVie™ Complex, Plankton uute, Artisokan lehtiuute.

Exquisâge, Beauty Revealing cream

Heleän raikas, ihon elinvoimaa lisäävä ja kosteuttava kauneusvoide pehmentää ihon pinnan juonteita. Väsymyksen merkit häviävät ja iho saa uutta elinvoimaa ja kirkkautta. Voiteen Probiootti-teknologia vahvistaa ihon luonnollisia puolustusmekanismeja ja torjuu ympäristön haittavaikutuksia iholla.

Aktiiviset ainesosat: CelluVie™ Complex *, Probioottien teknologia, ohra, tomaatti, auringonkukka ja kurkku-uutteet

*CelluVie™ Complex = Asetyyli Heksapeptidit, Algae-leväuute (Laminaria Digitata), Pesupähkinäpuun marjauute (Sapindus Mukurossi Fruit Extract), Caesalpinia Spinosa Extract.

Comments are closed.