Hydraskin

Ihonhoitotuotteet - Hydraskin

Kosteuttaa ja virkistää ihoa

Kosteusköyhälle iholle sopivat HYDRASKIN tuotteet rauhoittavat kuivaa ja kiristävää ihoa syvätehoisesti ja pitkäkestoisesti.

Tulos: Virkistynyt ja täydellisesti kosteutettu iho… miellyttävän pehmeä, joustava ja kirkkaan hehkeä iho.

Intensive Moisturizing Serum

Välittömästi kosteutta antava tehoseerumi tekee ihosta kirkkaan ja miellyttävän pehmoisen. Seerumi auttaa ihoa säilyttämään ja ylläpitämään ihanteelisen kosteustasapainon sekä minimoi kosteuden haihtumisen. Ihanteelinen kosteuslisä hoitovoiteen alla kestävän ja kauniin meikin pohjana.

Aktiiviset aineosat: Granaattiomenauute, Urea, Polyquaternium

Hydraskin Essential

All-Day skin hydrating emulsion Kaikille ihotyypeille sopiva kevyt ja raikas kosteus emulsio kohottaa välittömästi ihon kosteuspitoisuutta ja vähentää kosteuden haihtumista iholta. Luonnon parhaimpia kasviuutteita hyödyntävän HYDRA-STRUCTURE TEKNOLOGIAN(TM) ansiosta ylläpitää ihon täydellisen kosteustasapainon 24 h ajan.

Aktiiviset aineosat: HYDRA-STRUCTURE TEKNOLOGIA (Salicornia Herbacea, Perhoslaventeli), Imperata Cylindrica, E-vitamiini

Hydraskin Light

Normaalille ja sekaiholle sopiva unelmankevyt hoitogeeli virkistää ja kosteuttaa jättäen ihon mattapintaiseksi ja joustavan pehmeäksi.

Aktiiviset aineosat: Kiivi- ja Savanniruohouute, Mamakun¬ģ vitaaliuute

Hydraskin Rich

Täyteläinen normaalin ja kuivan ihon tehokosteuttaja poistaa iholta kireyden ja karheuden tunteen. Jättää ihon uskomattoman pehmeäksi ja miellyttävän tuntuiseksi.

Aktiiviset aineosat: Mango- ja Savanniruohouute, Mamakun¬ģ vitaaliuute

Rose Aromatic Care

Ruusun eteeristä öljyä sisältävä kevyesti tuoksuva orgaaninen hoitoöljy jättää iholle miellyttävän hyvän olon tunteen. Hyväilee ihoa kosteuttaen, pehmittäen ja palauttaen kirkkauden sekä vahvistaa ihoa kohtaamaan ulkoiset ärsykkeet.

Aktiiviset aineosat: Ruusun eteerinen öljy, Helokki- ja Makea manteliöljy

Comments are closed.